Min hverdag

 

- Beskrivelse af min hverdag:
Min hverdag er faktisk svær at beskrive, fordi dagene ikke ligner hinanden .. og alligevel gør de. Se, allerede er det svært :)
Jeg står op på vilkårlige tidspunkter hver dag, fordi nogle gange sker der noget på børnehjemmet om formiddagen, som jeg rigtig gerne vil være med til, og andre gang sker der ikke noget, og så vælger jeg at sove længe. Jeg har sagt fra starten, at jeg ikke vil undervise, så derfor er der ikke meget at lave på børnehjemmet om formiddagen, hvor børnene er i skole. Der er pause kl. 10.30 og den er slut kl. 11 hver formiddag, men jeg gider ikke komme for en halv time. Babyclass og Topclass, som er de små børn, de har fri fra skole efter frokost, som typisk er mellem kl. 13 og 14. Jeg har dog oplevet at frokosten ikke var klar før kl. 15.30, og så er der ikke skole igen bagefter. Så har børnene fri, og de store klasser. Det sker meget sjældent, men når det sker, kan man godt mærke på børnene, at de ændre humør, fordi de ikke har fået noget siden morgenmad, som de får i deres formiddagspause.
Efter frokost har de små klasser fri, som nævnt, men resten får først fri kl. 16, og P7, som er de helt store, og kan sammenlignes med 9. klasse i Danmark, får først fri kl. 17 (medmindre frokosten er forsinket, eller der er andet de skal, eller læreren skal noget).
Jeg plejer at være på børnehjemmet efter frokost, og jeg får som regel frokost mellem kl. 13 og 14. Der sker ikke så meget på børnehjemmet, men man skal selv være ekstremt godt til at sætte noget i gang. Børnene leger selv rundt, og jeg ’blander’ mig som regel i deres leg for at kunne være sammen med børnene. Når resten af skolen får fri, så kommer alle børnene muldrene ud, og så begynder mit arbejde for alvor. Det er super skønt at se en næsten tom ’baggård’ blive fyldt med børn. Jeg elsker det :)
Derefter er jeg bare sammen med børnene. Jeg snakker med dem, jeg trøster dem, jeg leger med dem, jeg observerer dem. Jeg snakker for det meste med de lidt større børn, fordi jeg kan snakke med dem. Det er lidt sværere med de mindre børn, fordi de kun forstår nogle engelske ord, og har derfor svært ved at føre en samtale. Men sommetider er jeg mere sammen med de mindre børn, fordi de er hyggelige og charmerende på deres egen måde.
Jeg går som regel hjem fra børnehjemmet et sted mellem kl. 18 og 19.30. Det kommer an på, hvor meget der sker.